Profiteer nu van onze snelle levering en gratis track & trace!

Retourneren

Bij Luxe Speelkaarten kun je een artikel binnen 14 dagen retourneren of ruilen.

Wanneer de bestelde producten niet aan jouw verwachtingen voldoen of je hebt bijvoorbeeld een verkeerd product besteld, dan kun je gebruik maken van de zichttermijn van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het artikel gefrankeerd te retourneren of te ruilen. De 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van het product van Luxe Speelkaarten.

De zichttermijn geldt echter niet voor alle producten en diensten die je online op www.luxespeelkaarten.nl kunt kopen. De uitzonderingen zijn speciaal voor jouw geassembleerde artikelen, design services of speciaal voor jou bestelde producten. Het product kan alleen gefrankeerd geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking (bij verzegelde artikelen met een niet verbroken zegel) retour gestuurd wordt aan Luxe Speelkaarten. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd door www.luxespeelkaarten.nl.

Om duidelijkheid te verschaffen aan de klantenservice van Luxe Speelkaarten dien je de zending te vergezellen van een kopie factuur, jouw bank of giro rekeningnummer en graag de reden van retour. Voldoet jouw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag van de geretourneerde producten, binnen 14 dagen retour op jouw bankrekening.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice via ons contact formulier of stuur een email naar help@luxespeelkaarten.nl en wij garanderen je een snelle reactie.

Indien u de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag waarop u recht heeft zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 7 dagen nadat u deze retour gemeld heeft door ons teruggestort / verrekend. Dit gebeurt op de wijze waarmee u betaalde, voor zover dit uiteraard via deze betaalwijze mogelijk is. Wij mogen echter wachten met de terugbetaling totdat de retour ontvangen is, tenzij u kan aantonen dat deze al aan ons opgestuurd is. Let erop dat u bij het retourneren een aankoopbewijs of ander formulier toevoegt waaruit blijkt wie de afzender is. Het product dient u voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

Luxe Speelkaarten
t.a.v. Retouren
stortenbekerstraat 21
2421 ES Nieuwkoop
Nederland

Belangrijk:

  • u dient het product indien redelijkerwijs mogelijk in de originele (onbeschadigde) verpakking te retourneren
  • de verzendkosten en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening
  • zorg voor een gedegen omverpakking welke om de originele verpakking heen zit. Plak aub geen stickers of andere biljetten op de originele verpakking.
  • let erop dat u bij het retourneren een aankoopbewijs of ander formulier toevoegt waaruit blijkt wie de afzender is.
  • onvoldoende of ongefrankeerde pakketten worden door ons geaccepteerd, maar de extra kosten hiervoor worden aan u doorberekend